resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5275
    17 aralık 2017 malatyaspor galatasaray maçına yine ders almayarak iğrenç dizilişiyle sahaya çıkmış, sol kanat yok, yasin ve feghouli sağ tarafta, üçlû defans, rezil bir oyun. dakika otuzlar oldu, ben " başakşehir olsa 3 yemiştik, bu tudor acilen gitmeli " diye içimden konuşurken malatya'dan da 2 tane yedi. bu sefer ceviremeyecegini biliyordum. adamlar 11 kişi kapanacak, ne istek var hem de deplasmandasın. geçen haftaki gibi rakip 10 kişi değil.

    eren'in formu tartışılır, ancak senin elinde yedek forvet olarak su an sadece eren var mı var. sen yenik takımsın, neden forveti ciftlemiyorsun ? rakip kapanmış, gomis tek kalıyor kalabalıkta. neden ya neden ? 88 de alıyor ya inanamıyorum şaka gibi. sözün bittiği yer artık. ahmak yönetim kovmayıp yerine fatih hocayı getirmediği sürece daha çok kaybedecegiz ve bu sene şampiyon olamayacağız. fatih hocayla da garantisi yok ama tudor'dan yüksek.

    kovulması için daha ne yapması lazım ? şu dizilişe , şu oyuna, şu değişikliklere bak. haftalardır yeniliyoruz. futbolcular da kafa olarak iyi değil. bazıları sabote ediyor bile olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın