resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5257
    17 aralık 2017 yeni malatyaspor galatasaray maçında yine saçmalamış adam. kendisi italya ligi çıkışlı ve italyan teknik direktörlere özendiği aşikar. şimdi bakalım, massimiliano allegri, juventus'ta üçlü oynarken savunmanın ortasında leonardo bonucci ile oynuyordu çünkü ayağı en iyi stoperi oydu. bizim ayağı en iyi stoperimiz tartışmasız maicon roque. ancak bu adam ne yapıyor? jason denayer'i orada oynatıyor, serdar aziz'i orada oynatıyor ama maicon'u oynatmıyor. hadi allegri'yi boşver. antonio conte ne yaptı chelsea'de? gitti david luiz'i koydu üçlü savunmanın ortasına. acaba tudor düşündü mü hiç neden diye çok merak ediyorum. adam daha oynatmak istediği sistemin gereksinimlerinden bihaber.

    oyun içi hamleleri berbat. tamam bahsi geçen maça bu şekilde hazırlandın, kabul. ilk yarım saatte maçı izleyen herkes kötü oyunun farkında. sahada gayet de 4-2-3-1 oynamaya müsait kadro var. maç 0-0 iken dönsene abi. niye illa 2-0 olmasını bekliyorsun? hadi 2-0 oldu, yaptın hata üstüne hata. onu da kabul edelim. sezon ortası hoca kovmak saçma ya. hadi o da kabul olsun. sahada denayer ve ahmet çalık var iken, maicon'un çıkması tam bir komedi.

    oyuncular ile ilişkisinin de problemli olduğunu düşünüyorum. bu kanıya da şu yüzden vardım. ulen dedim kendi kendime. şimdi bir işe girsem, işte sürekli her şey belirsiz ve değişken olsa stres ve baskıdan işimi doğru düzgün yapamazdım. sezon başı rakipleri parçalaya, parçalaya giden takımın bugün bu halde olmasının sebebini ben buna bağlıyorum. 14 ekim 2017 konyaspor galatasaray maçından itibaren 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçında yaptığı bana göre saçma hamlesinin tutmasının verdiği gazla takımla oynadıkça oynadı. bu da takıma yansıdı bana göre.

    o yüzden devam etmenin daha fazla anlamı yok. gitsin, mümkünse giderken dursun özbek'i de götürsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın