• 253
    terlemekle alakası olmayan olaydır. terlemek vücudunun aşırı ısınmasına karşı, ısınmayı soğutmaya yönelik gösterdiği bir tepkidir. vücudu gerekli sıcaklıkta tuttuğunuz ve vücut bu sıcaklığa havalanabildiği zaman çok daha kolay yağ yakabilirsiniz.

    benim gittiğim spor salonunda genelde kalın, kalın giyinen kafasına kapşonu geçirip kardiyo kasan, utanmasa şişme mont ile kardiyo yapacak kıvama gelen çok arkadaş görüyorum. arkadaşlar terlemek mühim değil, zayıflamak için. zayıflamanın %60'ı mutfaktan geçer. şeker ve hamuru hayatınızdan çıkaracaksınız. haftada bir gün abartmadan yiyin sorun yok, ama genel anlamda tüketmeyin. buna aşama aşama başlayın. ilk 2 hafta şekeri kesin, ekmeği kullanın. 2 haftanın sonunda da ekmeği kesin. bol bol su tüketin, günde en az 3 litre kadar. günde en az yarım saat yada 45 dakika yürüyüş yapın. gece atıştırmalarını bitirin, akşam yemeğinden sonra pek bir şey yemeyin. gece acıkırsanız biraz kuruyemiş ve üzerine koca bir bardak su için. yatmadan 2-3 saat önce mideniz boş olsun.

    gerisini vücudunuz halledecektir. 1,5 aydır diyetteyim. 85 kilodan 79'a düştüm çok şükür. üstelik çok fazla kasmama rağmen. ama ben haftanın 5 günü ağırlık çalışıp, 1 günü halı saha maçı yapıyorum. sizin hayatınız daha durgun ise fazla gevşetmeyin diyetinizi ve haftada bir gün canınızın istediği şeyleri abartmadan yiyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın