resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5207
    bu zamana kadar yaptığı gibi eleştirilere karşı dik duruşuna devam etmesi gereken, hataları olsa da gereğinden fazla üstüne gidilen teknik direktörümüz.

    bu adam gönderilecekseydi, avrupadan elendiğimiz anda gönderilmeliydi. madem o zaman gönderilmedi, şimdi gönderilmek istenmesi o kadar saçma ki. o rezaletten sonra göndermediysen en az sezon sonuna kadar susmak gerekir. şampiyon olur, olmaz bilemiyorum ama ben çok büyük bir aksilik çıkmazsa şampiyonluğumuzu garanti olarak görüyorum. şampiyon olursa, kendisi de kalmak isterse, bir dahaki sezon için de kalmalıdır. yok olamazsa zaten kimin ne dediği önemli olmaz, o koltukta oturtmazlar.

    sonuç olarak, iyisiyle, kötüsüyle, yaptığı ilginç taktikleriyle, oynattığı pres futboluyla, yani her şeyiyle desteklemek gerektiğini düşünüyorum. yanlış yaptığında ki yapabilir, yapıyor da, saygılı olmak gerekir. klişeyle yorumlamamı bitirmek istiyorum, bu saatten sonra mourinho'yu da getirsen, takımı tanıyana kadar şampiyonluk kaçar gider. bunun bilincine varın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın