resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2020
    nasıl bir futbolcu olduğunu çözemediğim 10 numaramız. gamsız gibi ama değil gibi de. bazen çok laubali işler yaparken bazen ''bu adam cidden bu takım için mücadele ediyor'' diyorum. bazen topu 5 metre önüne atamıyor, bazen çok iyi kesmeler yapıyor. bazen top kontrol edemiyor, bazen çok ince hareketlerle 1-2 rakibini birden oyundan düşürüyor. oyunda ismini duymuyorum pek ama özetlerde de girdiğimiz pozisyonlarda falan oluyor bir şekilde.

    hem genel olarak, hem oyun içinde istikrarsız bir futbolcu. oynadığı mevki ve görevi bu istikrarsızlığı biraz daha göze batırıyor. bir de oyun stilindeki o rahatlık ve bazen bundan dolayı gerçekleşen hatalar adamın sinirini bozuyor. özellikle maç anında. ancak bir yandan da herkes gerginken çok rahat top sürüyor, feyk atıyor.

    yani tuhaf birisi. ancak bugüne kadar verdiği katkıyı 10 üzerinden değerlendirecek isem 6 veririm. 6 iyi gibi duruyor aslında bir yandan da mevkisi ve parası göz önüne alındığında iyi değil gibi. ee böyle istikrarsız adama böyle yorum.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın