resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5172
    kendisini en baştan beri istemeyen biri olarak, başlığı altında polemiklerden hoşlanmadığım çalıştırıcı. ama sürekli bazı fikirleri okuyunca, bu renkdaşlarımın ve onlar gibi düşünen kardeşlerimin görüşlerini değiştirebilmek umuduyla sürekli başlığı altına yazıyorum.

    merak ettiğim bir konu var şahsen. tudor'u destekleyen arkadaşların kendilerine bunu sormalarını bekliyorum. oynadığımız bütün kritik maçlara açın bakın. geçen yıl çıktığı maçlarda dahil olmak üzere. bu kötü giden maçlarda, oyunu değiştirebilmek adına yapmayı beceremediği hamleler sizi gelecek için zerre korkutmuyor mu allah aşkına? yarın şampiyon olabiliriz, hamza hamzaoğlu ile de olduk. fakat cl'de ne duruma düştüğümüzü hatırlayın. tudor gibi hamle yoksunu, bütün planı kilitlendiğinde alternatif geliştiremeyen bir adamdan bu büyük arenada ne bekliyorsunuz?

    yahu arkadaşlar, can kardeşler lig başlayalı 16 hafta olmuş. 8. haftadan sonra, biraz vasat ve vasat üstü her teknik adam kendisini çözdü. aradaki puan farkı bir hamlede kapandı. sahaya çıktığı ezber hücum taktiğini çözen her teknik adam kendisinden puan koparabildi. cl arenasında bunu ne yaparlar biliyor musunuz? her şeyi geçtim, ikinci yarı toparlanmış fenerbahçe ve sırtında avrupa yükü olmayacak beşiktaş lige daha da asılacak. bunları biraz düşünün isterim. sonuçta hepimiz galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın