• 26
    guardiola city' deki ilk senesinde 78 puanla 3. oldu ve city ile harhangi bir kupa kazanamadı. şampiyonlar ligi' nde de son 16' da monaco' ya elendi. bu sene ise ligin tozunu attırıyor.

    mourinho united' daki ilk senesinde 69 puanla 6. oldu ancak avrupa ligi' ni kazanarak şampiyonlar ligine direkt katılma hakkı kazandı. ayrıca community shield ve ingiltere lig kupası' nı da aldı. bu sene ise ligde 2. ve ortalığın tozunu atan city' den sonra ligin en çok gol atıp en az gol yiyen takımının hocası.

    guardiola' nın futbol tarzı çok daha keyifli ancak ben iyi savunma yapan takımları da izlemeyi severim. mourinho çok iyi bir savunma hocası. iki hoca da şu an muazzam bütçelerine sahipler. guardiola' nın city' si daha oturmuş bir takımken manchester' ın eksiklikleri var. ancak ben mou' nun bu senenin ardından seneye manchester united' a daha keyifli bir futbol oynatacağını ve daha ciddi bir şampiyonluk adayı yaratacağını düşünüyorum. bu sene ise united için asıl hedef lig ikinciliği ve şampiyonlar liginde bir yarı final olmalı. city ise ligi zaten alır da şampiyonlar ligi' ni bu sene de alacaklarını düşünmüyorum ben. ama çok ciddi bir adaylar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın