• 101
    geçen hafta cumadan itibaren başlayan zorlu 10 günü bugun muhteşem bir zaferle sonlandıracağımızı umuyorum. ligin güçlü takımlarından gaziantepspor'u kendi evimizde 3-1 ile geçmemizin ardından muhteşem bir portekiz çıkartması. şimdi de bu 10 günlük zor maratonun son safhası olan fenerbahçe maçı geldi. belki de en önemli aşama burası oluyor. hem geçmişten gelen ezeli rekabet hem de kadıköy'de uzun zamandır yenememenin verdiği sıkıntı. aslında bu bir sıkıntı değil. bu kadar da büyütülecek bişey yok gibi. ama sevgili basınımızın allandırıp pullandırıp her sene bunu bizim önümüze sunması ister istemez bir hırs oluşturuyor, hem futbolcularda hem de taraftarlar da.

    skor tahminine gelecek olursak açık konuşmak gerek fenerbahçe zor zamanlarında galatasaray'ımıza genelde üstünlük kurmuştur. yamulmuyorsam * 2001 yılıydı galiba. galatasaray avrupada destan üstüne destan yazıyor. fenerbahçe'de kötü günler geçiriyor. iki takımın karşılaşmasında galatasaray 90 dakika boyunca üstünlük kurmasına rağmen fenerbahçe tek golle devirmişti. yine 2002 yılında o sezon çok kötü durumda olan fenebahçeye 6-0 yenilmiştik. ve son olarak 2 sene önce şampiyon olduğumuz sene fenerbahçe'ye kadıköy'de 4-0 yenilmiştik. demek istediğimi yukarıda da belirttim zaten fenerbahçe kötü zamanlarında takımımıza karşı üstünlük kuruyor.
    ama bu maçtan gerçekten her galatasaray'lı taraftar gibi bende çok umutluyum. son 2 maçta kadıköy'de olan oyun üstünlüğümüzü bu maçta skora vuracağımızdan eminim. çekirgenin sıçramasına benzetebiliriz bunu.

    artık mikrofonu futbolculara uzatıyoruz. söz sizde aslanlar.

    (bkz: çıldırın geliyoruz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın