resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5144
    halihazırda galatasaray'ımın futbol takımı teknik direktörüdür. kurduğu takım, özellikle iç sahada oynadığımız adam yiyen futbol çok hoşuma gidiyor. hırslı olması da cabası.

    evet büyük maç kazanamadık, derbilerde çok silik oynuyoruz... tüm eleştirilere katılıyorum.

    ancak; şikebahçe'nin şikeci antrenörüne, tudor'a yapılanların yarısı yapıldı ve ilk fırsatta kayınvalidesinin yanında aldı soluğu. istifa etti, geri döndürüldü falan filan. ki; dediğim gibi, tudor'un yanında buna yapılanlar, yazılanlar devede kulak bile değildi.

    bizim basın, taraftar, yönetim, futbolcular bu adamı her fırsatta çok afedersiniz ama itin malum yerine sokmak için fırsat kolluyor fakat bütün bunlara rağmen, adam ne yapılırsa yapılsın direniyor, bir karakter koymaya çalışıyor. önümüzdeki yarı, içeride alacağı bir derbi galibiyeti ile de ortalığın arouna kone.

    demek istediğim özet olarak şu; bu adam baskı altında çalışabiliyor, kriz yönetimini becerebiliyor ve ne olursa olsun pes etmiyor. bu hali ile bence bizim takımda kalması, uzun yıllar çalışması gerektiğini düşünüyorum.

    tabi bunlar benim kendi görüşlerim, bir psikolog çıkar, yazdıklarımın yanlış olduğunu, psikolojik olarak kötü durumda olduğunu, beden dili ile bunların anlaşılabileceğini açıklar, dinlerim ve doğru bildiklerimi gözden geçiririm. ancak şu an ben bunu görüyor ve hissediyorum.

    not: fatih terim başlığına gel entrysi girmiş bir yazar olarak, igor tudor hakkındaki düşüncelerim bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın