• 51
    basının galatasaray büyük maçlarda kötü algısına destek olan bir kavram.

    süperlig 17/18 sezonunun ilk yarısında galatasaray derbi kazanamadı evet.
    ancak kabul etmek lazım ki deplasmanda derbi oynamak zor. galatasaray'ın sezonun ilk yarısındaki 3 derbisi dışarıdaydı. 1 derbi de evimizde oynandı. ve bu derbilerde hakemler sürekli olarak aleyhimize maç sonuçlarına etki ettiler.

    şimdi derbileri hatırlayalım...
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı.
    rahatlıkla kazanacağımız bir maçtı. hakem kıyımı yaşandı.
    29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı
    feghouli'nin atıldığı pozisyon malum. trabzonspor 10 kişi kalırken bizim maça 11 kişi devam etmemiz gerekiyodu.

    bakın bu iki maçta ciddi şekilde sindirildik. rakiplere sert oynama izni verilirken bizim her ikili mücadelemize düdük çalındı. faulse sarı kart gösterildi. galatasaray futbol takımının en güçlü yanı fizik kondisyonu. fizik kondisyonu güçlü takım bu kadar siniyorsa üzerine düşünmek lazım...

    4 şubat 2017 başakşehir galatasaray maçı
    2 gol hakem tarafından rakibe hediye edildi. ayrıca yine aynı şekilde düdüklerle takım sindirildi. evet bu maçta çok kötü oynadık. ama zaten bu yönetim anlayışı dünyadaki her takımı kötü oynamaya mahkum eder. tudor bu maçta ciddi hatalar da yaptı. mağlubiyeti hakettik oyun olarak. ama yine de adil bir yönetimle galatasaray'ın bu maçtan puan çıkaracak gücü vardı.

    2 aralık beşiktaş galatasaray maçı
    adamlar bizi yendi. deplasmandaydık ve kötüydük. söyleyecek hiç bir şey yok.

    ama neticede derbi performanslarımızı göz önünde bulundurursak trabzon ve fenerbahçe karlılaşmalarında bence 5 puanımız hakemlerce çalındı. 1 puanda başakşehir'den alırdık diye düşünüyorum. ama alamayacak olsaydık bile şunu söylemek lazım fenerbahçe ve trabzonspor maçlarına hakem etki etmese lig bitmişti.

    hafta içi gomis'in cezası belli olacak. galatasaray 30 milyonluk bir kitle. artık hakemler yüzünden huzursuzluğunu belli etmeli. siyaset çok karışık. bu huzursuzluğa kayıtsız kalamazlar. en azından biraz bile düzelse, biraz bile adalet gelse lige biz güle oynaya şampiyon oluruz.

    galatasaray yönetimi çok ezik. hiç bir şeye ses çıkaramıyorlar. o nedenle tarafar gücünü hissettirmeli. her hafta birbirimize düşmekten vazgeçmeliyiz. birleşip galatasaray'ı korumalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın