resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1634
    şunda anlaşalım ki linnes asla ideal bir sol bek değil. hatta galatasaray için ideal bir sağ bek de olamadı maalesef. ama bir takımda 2 tane mariano 2 tane asamoah olamaz ki. as kadron kalite açısından yüksek olur. alternatiflerinde onlardan 1-2 tık aşağıda olur. idare ederler.

    aynı anda hepsi oynamayacağı için bu çok da sıkıntı olmaz. linnes de böyle bir futbolcu. kadroda mutlaka bulunması gereken biridir. işin düşer sağ bekte, sol bekte, hatta sağ veya sol açıkta, hatta ve hatta merkez orta sahada bile görev verirsin. 10 üzerinden 8'e 9'a asla çıkmaz belki ama 5.5-6 civarının altına da asla düşmez.

    9 aralık 2017 galatasaray akhisarspor belediyespor maçında yediğimiz ilk gol öncesi bariz faul var zaten. yasin oyundan düşünce de orada fernando'nun yardımına rağmen 2'ye 1'lik bir pozisyon var. arkasına sarkan adamın yaptığı orta da çok rahat savuşturulabilirdi. ama hem maicon hem muslera'nın adeta basiretleri bağlandı ve yedik golü. 2. golün linnes'le uzaktan yakından alakası yok zaten. göbekten fernando'nun zamanlama hatası sonucu seken topa stoperler geç kalınca 30 metreden aşırtma golü yedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın