• 258
    sezonun kırılma maçı. işin ilginci haftaya da bir kırılma maçı daha oynayacağız. ligdeki rakiplerimizin değilde bizim sürekli kader maçı, kırılma maçı, sezonun en önemli maçını oynuyor oluşumuz çok can sıkıcı bence. herkes istim üstünde, kaos zaten göbek adımız. camiasıyla bu kadar didişen veya 'sevişen' başka da bir takım yoktur. iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum bu. tam türk insanına uygun bir takım, ortamız yok. uçlardayız hep ve bu durumun bize uzun vadede zarar verdiği fazlasıyla gerçek bence.

    yönetimin bilmemkaçıncı kez istifaya davet edildiği, tudor istifa dendiği, imparator fatih terim tezahüratı, 3 3 3 sesleri, kırmızı kartlar, penaltının avantajını görmemiz falan ben uzun yıllardır bu şekil bir maç görmedim demeyeceğim çünkü her sene bu tür maçların benzerini yaşıyoruz neredeyse. samsunspor maçı, orduspor maçı, mersin idman yurdu maçı, gençlerbirliği maçı ve benzerleri. isimler değişiyor, olay biraz değişiyor ancak kaos hep var. kaostan tokatta yedik elbet o sebeple böyle aşırılıklar karşısında tecrübelenmiş bir taraftarım.

    sesim kırıldı, yutkunurken canım acıyor. yönetimi istifaya çağırdım, imparator fatih terim diye bağırdım, ultraslan ve ultraslan sevicilere küfürler ettim ve yorgun bir şekilde eve geldim. düşünüyorum ne yazılabilir diye. terim, tudor ve yönetim üçgenini yazmak istiyorum. artık ok yaydan çıktı. puan farkını altılara falan çıkarmadığımız bir durum oluşmazsa tudor ilk puan kaybında yolcu. fatih terim'in gölgesi florya semalarında ve boşta olduğu sürece orayı terketmez. hayalet gibi çöktü ve istiyorum zaten de ben kendisini. ancak yöneticilerimiz kendi egoları uğruna terim'e karşılar. tudor'dan çok memnun olduklarını sanmıyorum ama kovmaları durumunda taraftarın beklentisi belli. terim gelmezse adamı öttürürler artık. bu sebeple de tudor'u göndermiyorlar ancak terim ufukta belirdi artık. sene sonuna kadar kusursuz gidecek halimiz yok. sıkıntım da şu: terim'in geleceği bu kadar belliyken illa puan mı kaybetmemiz gerekiyor bunu anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın