• 515
    (bkz: #2297931).

    9 aralık 2017 galatasaray akhisar belediyespor maçı ilk yarısı bitmiş. başlığa giriyorum, küfürler kıyametler... (gerçi ana avrat küfür edenler şimdi comeback başlığında şampiyonluk alameti filan yazıyor, o da başka kafa...). kimisi muslera'ya kimisi tudor'a kimisi maicon'a filan dadanıyor. bu yazar comeback yazıyor.

    biz anı güzele çevirmek yerine, cehenneme döndürmeyi çok seviyoruz sanırım. mutsuzuz ülkece tamam ama bu nefret bu kıyamet abartı değil mi artık? belhanda gol attı diye, şimdi başlığına üşüşür överler filan yazıyorlar. kimi övüyorlar? galatasaray futbolcusunu... buna da mı tahammülünüz yok? eleştiri değil ki bu. nefret, kin öyle bir sarmış ki her yanımızı; insanların galatasaray futbolcusunu övenlere dahi tahammülü yok.

    biri tudorcu olur, muslera'ya giydirir; biri terimci olur, tudor'a sallar. kendinize böylesine misyonlar yüklemek neden? sadece galatasaraylı olamıyor muyuz artık? anın tadını çıkaramıyor muyuz?

    bugün* çok mu iyiydik? tudor çok mu doğru hamleler yaptı? muslera çok mu formda? hepsi de hayır olsun. ama bu kadar mı nefret ediyoruz her şeyden? bu kadar mı keskin çizgilerimiz?

    galatasaray maçının tadını çıkaran bu yazara sonsuz teşekkürler. ilk yarı bittiğinde tek gözüme çarpan onun bu comeback entrysi oldu. belki kendisi tudor'u beğenmiyor, belki belhanda'yı silik buluyor, belki muslera'nın bu halini görünce içi içini yiyor. ama yazar hepimize bir ders verdi bugün. bu dersi iyi okuyup anlayalım.

    diyor ki; bugün inananların olsun, nefrete kucak açanların değil...

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın