• 221
    bizi elediği için teşekkür etmemi sağlayan takım. eğer bizi elemeseydi bu kadro derinliği ile ligde sıkıntı yaşardık.

    kabul etmek gerekir ki avrupa ligi, şampiyonlar liginin kat ve kat altında, yarattığı gelir ve marka değerine katkısı çok düşük. uefa kupası zamanlarındaki intertoto kupasına eşdeğer. yani galatasaray olarak çok büyük bir kaybımızın olduğunu düşünmüyorum.

    zaten kısıtlı olan kadro bu maçlarda yorulacak ve bu yorgunluk lige de yansıyacaktı. şu anda bile takım sezonu erken açtığı için yorgun. şu devre arasına bir girsekte takım toparlansa diye dua ediyorum.

    östersund'un iyi bir takım olduğunu o günlerde de futboldan biraz anlayan biri söyleyebilirdi zaten. fizik gücü yüksek, takım halinde oynayan bir takımı futbolcuların yetenekleri kısıtlı bile olsa zor yenirsiniz. bizim için bu bahane olamaz diyen romantik taraftarları ciddiye almayın. gerçekler acımasızdır. adamlar bizden daha hazırdı, bu kadar net ve elediler bizi hakkıyla. 2. sınıf köy takımı vs vs diyenlere gülüp geçin. futbolun f sinden anlamayan adamlarla konuşmayın, ciddiye almayın. bir gerçek var beyler, çıkıp forma oynamıyor, içindeki oynuyor.

    avrupa ligi'nde başarılar östersund'a, ama elenmeleri yakındır. zira ligleri bitti veya bitmek üzere, sezon yorgunluğu baş gösterecektir. konsantrasyon eksikliği de cabası. sizleri tanımak ve bizlere futbolun acımasızlığını tekrar gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın