• 48
    bizim de bunlar gibi senede 30-40 milyon € veren bir destekçimiz olsa biz de düşünen değil düşünülen bir takım olurduk.

    fenerbahçe'nin tamamen gündem değiştirmeye yönelik bir projesidir bu takım. nasıl mı? adamlar baktı ki futbolda bir bok olacağı yok bastılar parayı baskete voleybola. dikkati dağıtıyorlar. fener ligde 5. olmuş 6. olmuş kimin umurunda fb doğuş euroleague'i almış. onu kutla.

    eskiden de vardı bu euroleague zımbırtısı da fener girene kadar gündem olmuyordu. efes bugün şunu yendi ülker dün şuna yenildi deyip geçilirdi haberlerde. ne zaman bunlar piyasaya girdi neredeyse futbol kadar değer verildi haberlerde. voleybolda hakeza öyle. fener dünya şampiyonu olmuş. helal olsun diyecek gibi oluyorum bir bakıyorum en kral takım 1.5-2 milyon $'a kurulabiliyormuş zaten. fener de basmış 3 milyon $'ı toplamış o spor dalının yıldızlarını almış kupaları. uyanıklık bildiğin. baskette de öyle, fener'in bütçesi en az 30 milyon €. bu paranın altında kurulmuş 10 tane süper lig takımı var la ligde. veya vesely+soulukas'ın yıllık ücretleri gs odeabank'ın bütçesinden fazladır. bu kadar çabanın karşılığı ne peki?

    bu kadar para harcayıp lig şampiyonu + euroleague'i aldın, sonuç? taş patlasa 4-5 milyon €. bak taş patlasa. geçen sene euroleague fener'e 1 milyon € ödül vermiş. küfür gibi değil mi ya? e ne anladık bu işten. bildiğin dikkati dağıtma işte. aziz yıldırım genç sevdalısı değil herhalde. genç kuşak basket izlesin ayağına o kadar parayı baskete gömmez. herifin tek derdi "futbolda nal topluyoruz bari diğer branşları süpürelim de dikkati o yöne çevirelim." düşüncesi başka bir şey değil.

    ha bizim hatamız veya eksikliğimiz ne? bulamadık amk şöyle 3-4 baba sponsor da o branşları da fener'e zehir edemedik. düşünsenize ya, bir sponsor bize yarın 25 milyon € getiriyormuş. ertesi sezon euroleague'i alıyormuşuz. sen aziz yıldırım olsan uğraşır mısın bir daha? veya voleybolda basıyoruz 5 milyon $'ı ne kadar kupa varsa süpürüyoruz, aziz yıldırım olsan bir daha kaynak arar mısın voleybola?
App Store'dan indirin Google Play'den alın