• 18321
    2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı'nda yenilmesini anladığım ama bünyesinde bu kadar taşşaklı oyuncu varken ikinci yarıda bu kadar dağılmasını anlayamadığım takımımız.

    fernando gibi adam yoktu nerdeyse sahada, gomis tek pozisyonda bile agırlık koyamadı, maicon yamuldu zaten komple.
    bir feghouli ben burdayım dedi biraz. özellikle ilkyarı ani cıkıslarda korkuttu rakibi, ayagınızı denk alın, ben burdayım dercesine.
    baska bir allahın kulu agırlık koyamadı sahaya ya. takım olarak kötü olabilirsin ok de ne bilim bu kadar saglam adamken birkac pozisyonda en azından ben burdayım demek lazımdı sanki. diyemedi kimse.

    neyse, ilgili beşiktaş macında en azından feghouli'ye cok sevindim, onceki maclarda hic hazır gorunmuyordu ama bu mac saglamdı. cok klas adam. sezon boyu en önemli dezavantajımız da bu adamdan bir türlü faydalanamamak oldu. sezon boyu 2-3 mac tek basına alabilecek kapasitede herif.

    devre arasında su asamoah'ı bir alsak, taş gibi olacak ilk 11, taş. he ama yedek kulubesi halen sıkıntı. adamların macta oyuna giren oyuncuları talisca, medel, negredo falandı ya. bir de bizim kulubeye bak. halen kadro olarak besiktasın gerisindeyiz. adamların bir de ilmek ilmek işlenmis, alısılmıs, ezberlenmis oyunları var. adamların biraz doymuslugu, bir de avrupa durumları olmasa hic başedilecek gibi degiller. tek sorunları 1-0'ı zor acan bir takım olmaları. bu şenol yakında o soruna da bir care bulur ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın