• 620
    eski türkiye diye özlemle yad edilen ne varsa aslında kastedilen türkiye'nin cumhuriyet değerleridir. daraldıkça gerçek ve eski yani nazik ve kibar türkiye'ye duyulan özlemi gideren bir çeşit pachelbel eseri gibi bir videoyu dikkatinize sunuyorum. demek ki mesele sağcılık solculuk değil insanlık hayvanlıktır tüm memleketi geren ve kutuplaştıran. alın size birbirinden taban tabana farklı 2 merkez sol-2 merkez sağ-1 aşırı sol ve 1 aşırı sağ politik partinin herbiri birbirinden donanımlı önderi.

    her türlü demogoji ve retorik var ama ahlaksızlık ve çirkeflik yok. doktrin var ideoloji var ama terbiyesizlik ve nezaketsizlik yok. ben bu açık oturumu canlı izleme şansına sahiptim. yeni nesil galatasaraylılar da eskiyi biraz izlesin ki birbirlerine kimlikleri üzerinden nezaketsizlik yapmasın eskiden milletimizin her cenahının nasıl nazik olduğunu görsün. mesele dönem de değil aynı tarihlerde almanlar berlin duvarının üstünden atlıyor, romenler çavuşesku'yu kurşuna diziyor, bulgarlar türkleri eziyor iken biz farklılıklarımıza saygı duyuyor aile olabiliyor, ortak olabiliyor, komşu olabiliyor ama asla ayrışmıyorduk.

    velhasılı kelam şu anki tüm sıkıntıların müsebbibi mayamızın bozuk olması değil köşe başındakilerin mayasız hamurları olmasındandır. bizim gerçek önderlerimizi nazik nazik, kibar kibar (hem de ekonomi hususunda) dinlemek için buyurun efendim;

    https://www.youtube.com/watch?v=iR3jyX1baxo
App Store'dan indirin Google Play'den alın