resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5038
    evet beyler. kendisi hakkında yazarların bir kısmı sezon başından beri konforlu alanda zaten. nedir o konforlu alan? 'gitsin, hoca degil, korkak, hırvat köylüsü' alanı. cünkü eninde sonunda haklı cıkarsın hep 'gitsin'ci olursan. cünkü her hoca eninde sonunda sıcar ve sen 'ben demistim' dersin. mesela hamza hamzaoglu geldiginde direkt 'köylü, leş' diyenler oldu. adam sampiyon yaptı. 4. yıldızı taktık, azcık sustular, sonra ilk tökezlemede basladılar 'ben demistim' demeye. dedim ya. rahat alan. illa ben demistim diyecek zamanın gelir.

    ee son 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçından sonra 'ya sabır biraz' diyenlerin de bir kısmı konforlu alana geçti artık. kolay degil cünkü diger alanda kalmak, sabırdan, istikrardan yana olmak.

    neyse. benim yazının ana teması 'tudor kalsın'. yani öfkeniz halen harlı ise baştan of'u basın geçin.

    görünen o ki terim gelmeyecek. gelirse ben de hic hayır demem kendisine. herifin videolarını görünce gaza geliyorum ben. terim baska bir olay. ne zaman gelsin mi dense gelsin deriz cogumuz. lucescu'yu gonderirken de gelsin dedik, sonra patladı gerci ama olsun. neyse iste. terim gelmeyecekse de baska maceraya gerek yok.

    benim artık sıtkım sıyrıldı abi hoca degisikliginden. tekrar aynı bataklıga girmek istemiyorum ben. hoca degisecekse de sezon sonu degissin. yıllardır süren bir muhabbet var, nedir o? 'fenerbahce sampiyon olamasa dahi hep yarısta kalıyor, 2.-3. falan oluyor, gs ya sampiyon oluyor, ya sıcıp batırıyor' neden acaba? aziz bile artık sene ortasında hoca degistirmeyi bıraktı. 14 sene falan oldu adam hoca degistirmiyor sezon ortası. ismail eagle'ı, vitor'u bile sezon ortası kovmadı herif. sezon boyu sürekli hoca degistirmektense vasat hoca ile devam etmek bile daha mantıklı, adam gördü bunu.

    bir de o kadar para harcadık. her hocanın kendi oyun tarzı var. tudor'a göre bir kadro kurduk. baska hoca gelse bu oyuncuların bazılarını istemez, ndiaye'yi pasör degil diye, maicon'u agır diye istemez falan. gitti yavrum dünya kadar para. su sıkıntıdayken bir de. sonra onu da kovarız, hoop sil bastan yaparız.

    bir de su bilic benzetmesine karsı cıkan birileri vardı dün. neymis efendim, besiktas bir ışık görmüs bilicte, 2 yıl ondan sabretmis, biz goremiyormusuz. abim sen körsün o zaman. sorry, not sorry. ya da gec onu sen gec. sen sabretcek adam degilsin. naval okuma. senin ışık dedigin şey geleni geceni yenmek falan. yeniliyorsa da 56 pozisyona girip, sansa bir golle yenilmek falan. ee bu ışık olmuyor, bu taşaklı basarı oluyor o zaman, ısık dedigin 'basarısız ama biseyler var' durumu oluyor. bomboş yorumlar yapıyorsun. vurmanın da bokunu cıkarmadan duramıyorsun. ben yıllar sonra ilk kez bu sezonki kadar keyif veren bir galatasaray gördüm, taa ki su son 3-4 haftaya kadar. siz o ara ne yapıyordunuz da görmediniz bilmiyorum ama baya ortadaydı. ee abim sen bunu bir ışık olarak algılamıyorsan boş boş konusuyorsun. daha neyin ışıgı yani. bilic'te bundan fazla ne ısıgı vardı?

    neyse, tudor fena sıçtı 3 büyük macta. bu kadarını da beklemiyordum ne yalan söyleyim. ama ben sezon ici hoca degisikligi istemeyenlerdenim. kusucam yemin ediyorum artık hoca degisikliginden, kusucam. vasat bir hoca ile sezonu bitirmek, sezon ici hoca degistirip cok iyi bir hoca getirmekten cok daha iyidir benim gozumde.

    tudor da bu buyuk maclarda sıctı ok de eksik kadro ile buraya kadar getirdi. cok güzel dolu dolu top oynattıgı da bircok mac oldu. taraftar olay cıkarmazsa bence devreye lider de sokar takımı. devre arası eksikler giderilirse, ikinci devrede de 4 macın 3ünün icerde oldugunu dusunursek, bir sekilde yürür bu kervan diye dusunuyorum ben.

    bunları da kaybedilen maçtan sonra yazıyım ki sonra 'iki mac kazandı, yine basladınız' demeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın