resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7263
    kendisine formsuz demek yapılması gereken eleştiridir. ama maalesef biliyoruz ki bazılarımızın niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. melo'ya, sneijder'e yapılanları biliyoruz. bu eleştirilerin zamanla dozajının kaçırılacağı aşikar. yakında belki volkan babacan'la kıyaslayan bile çıkar.

    ikinci katılmadığım mevzu, muslera'nın şu aralar yapamadığı bazı şeylerden dolayı aslında hep böyle olduğunun ileri sürülmesidir. muslera bu kadar ayakları takoz bir kaleci değildi, bu kadar top elinden kaçırmıyordu, bu kadar yan top zaafiyeti yoktu. bunlar muslera'nın iyi çalışmadığını gösterir, her zaman bu özelliklere sahip olmadığını değil. muslera'nın potansiyeli kesinlikle top class seviye kalecilerin altında değildir.

    halı saha kalecisi bile olsanız anlarsınız ki, sektirilmeyecek bir topu bile sektiriyorsanız futboldan biraz uzak kalmışım dersiniz. muslera'nın sorunu bu. iyi çalışmıyor. galatasaray taraftarı için bir tanrı kadar eleştirilemez boyuttaydı ve böylesi durumlar her meslekteki insanı olumsuz etkiler. teşbihte hata olmaz ama tanrı bile insanları başıboş bırakmamış; peygamber ve kitap göndermiştir. muslera da asla başıboş bırakılmamalı. yeniden adam gibi bir kaleci antrenörüyle çalışmasının vakti geldi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın