• 15
    her kültürün, bölgenin (istisnalar hariç) kendine has özellikleri vardır. dolayısıyla bu karakteristikler sebebiyle genelleme yapılabilir. bu kesinlikle ırkçılık değildir. kuzey avrupa'lı oyunculara genel olarak etik değerlere sadık ve çalışkan diyebiliyorsak kuzey afrika'lı oyunculara da genel olarak agresif, laubali vb. olumsuz görüşlerimizi yazabiliriz. hadi genelleme yapmadan kendi takımımız özelinde yaşananlardan yazayım.

    bizim takımda bulunan 2 tanesinden biri, yılın bizim için en önemli günlerinden birinde evimizdeki fb maçında zorla ve sahtekarlıkla kendini attırmış, diğeri ts maçında basit bir pozisyonda olcay denilen boş bir adamın tahriğine kapılarak kendini attırmış, 2'si birden bjk deplasmanının 2. yarısında psikolojik ve fiziksel harbe dayanamayarak fernando'yu yalnız bırakmış, sorumluluk almamış, teslim olmuş ve direncin düşmesinde baş rolü oynamış oyunculardır. ayrıca yine bu bjk maçında birisi gereksiz bir sarı kart görmüştür.

    kısacası yetenek, kontrol altına alınmayınca değersizleşir. zannederim can dostum adlı eserdeki hoca da yetenekli ama kendini boş işlere vermiş çocukla bu sebeple uğraşıp adam etmeye çalışıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın