resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5002
    2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçında önce oğuzhan'ın şut çekip muslera'nın kurtarıdığı sonra querasma'nın vuruşunda üstten dışarıya giden bir pozisyon var. linki buraya bırakıyorum.
    https://hizliresim.com/DygAXv
    bu pozisyonu biz halısahada oynarken maç koptuğu zaman verirdik. takım o kadar maçtan kopmuş ki biz hala muslera kötü müydü iyi miydi tartışıyoruz.

    bu pozisyon takımın ruh hali açısından çok incelenmesi gerek. 1-0 geride olan büyük takımın bu kadar dağılması kabul edilemez. her maçı kazanmak zorunda değiliz, yeniliriz yeneriz. ama bizi biz yapan ortaya koyduğumuz karakterli oyundur. biz bununla doğduk, bununla büyüdük, bununla öleceğiz. son 2 sezondur büyük maçlarda ezilerek yenilen takımın bunu alışkanlık haline getirmesi asıl sorunumuz.

    maçı izlemeyen birine dünkü maçın pozisyonlarından bir kesit hazırlayıp bu maç kaç kaç bitti diye sorsanız en az 5 gol bekler. 6 yediğimiz maçta bile bu kadar ezilmedik. dünkü maç bu skoru bile unutturabilirdi.

    dursun özbek'in babasının parasıymış gibi saçıp aldığı bu oyuncu grubunu tudor'un idare edemediği çok açık. geçen sezon sonunda sneijder, podolski ve bruma'nın gidiş sebebinin tudor olduğunu düşünenler haksız değiller. tarihin en çok transfer harcamalarından birisinin yapıldığı sezonda, başarısızlık kabul edilemez. yenilince bizler taraftar olarak takımdan vazgeçmeyiz ama yönetimin taraftarı stada çekmesi zorlaşır. şöyle ki bu sezon seyirci ortalamamızın geçen seneye göre yüksek seyretmesinin başlıca sebebi ilk haftalardaki oyun ve buna duyulan hasretti. taraftar bunu satın aldı. ivmeler şuanda negatif. dolayısı ile kötü gidişatın sorumlusu bulunup önlem alınmalı. aksi takdirde taraftarca satın alınan bu potansiyel şampiyonluk reelde hayal olarak kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın