resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4999
    deplasman maçlarında özellikle takım geriye düşünce ne yapacağını bilemiyor. maça başlangıç planı yapıyor ama maç içinde olabileceklere karşı bir planlama yapmıyor ya da yapamıyor. bu yüzden geriye düşünce oturup kalıyor sanırım. (bkz: #2292372) buna tek istisna bursaspor deplasmanıdır*.

    beşiktaş maçında* ilk golü yedikten sonra bariz bir şekilde elimizden giderken oyun, saha içindeki oyuncularımızın müsaade ettiği şekilde diziliş değişikliğine gidip beşiktaş'ı şaşırtmayı, en azıdan bir süre için yeni düzenimize alışmaya çalışırlarken zaman kazanır, böylece oyuncularımızı da sakinleşmesini sağlayabilirdi. sadece oyuncu değişiklikleri ile yapmaya çalıştı oyunu değiştirmeyi ama aynı oyun planını devam ettirmeye çalışarak. artık maç elinden giderken bursaspor deplasmanındaki gibi belki de radikal bir değişiklikle oyunu çevirebilirdik. belki de yine fark olurdu. bunu hiç bir zaman bilemeyeceğiz.

    sonuçta maçta atarsın, yersin ve duruma göre taktik belirleyebilirsin. özellikle de bu beşiktaş maçında olduğu gibi maç artık kopma noktasına gelmişse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın