resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4991
    --- alıntı ---

    sorunun kaynağını doğru tespit edemezsen tedavisini bulamazsın. igor tudor ile oyuncular arasındaki sorun takımı etkilemeye başlamış ise gerekeni yapman şart. zamana yayalım da konu çözüme kavuşsun dersen o hiç olmaz şimdiden söyleyim.

    --- alıntı ---

    quakerboy tam olarak yukarıdaki ifadeyi kullanmış. işte bu benim geçen seneden beri sürekli vurguladığım bir şeydi. tudor kaprisleri ve gururu yüzünden asla ama asla iyi bir teknik direktör olamaz. bir teknik direktör idarecidir. en yüksek performansı alabilmek için oyuncularını nasıl idare etmesi gerektiğini bilir. tudor ise eli sopalı belletmen gibi. disiplin sağlayacağım derken kantarın topuzunu kaçırıyor. öyle olunca da oyuncularla aralarında hep bir soğukluk, tartışma ve sorun oluyor.

    geçen sene bruma örneği aklınıza gelsin. neler yaptı çocuğa. elbette brumanın da hataları olabilir ama iyi bir td ilk önce elindeki değeri kazanmaya çalışır kaybetmeye değil.

    tudor şimdi de elindeki oyuncularla yaşadığı sorunlar yüzünden zor durumda. işte bu yüzden takım reaksiyon alamıyor bu yüzden kafa üstü gidiyoruz.

    devre arasına girer girmez yeni teknik direktör gelmeli yoksa bu sene de gidecek. kimseyi getiremiyorsanız bırakın gomis çalıştırsın takımı. yemin ederim bugünkü takımdan çok daha iyi oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın