• 18312
    sol stoper, sol bek, sol açık ve bu taktikle devam edilecekse maçı koparacak 10 numara ile yedek santrfora ihtiyacı olan takımdır.
    ve bu isimlerden stoper ve 10 numarasının büyük maç oynayacak kapasitede adamlardan seçilmesi gerekmektedir.
    hoca mevzusu ikinci plandadır kanaatimce.
    birilerine bilet kesilsin diye söylemiyorum ama umarım çözümü yanlış yerlerde aramazlar.
    camia olarak sarsıldık, öfkeliyiz, sorumlu arıyoruz (bazıları çoktan bulduklarına inanıyorlar, belki haklı da olabilirler kısmen) ama sadece hoca değişikliği, kolaycılık olacaktır.
    ezbere "istikrar" diyenlerden değilim. tudor'la hâlâ olabileceğine inananlardanım ama aksi düşünülüyorsa, sırf istikrar için hocada inat etmenin geçerliliğine inanmıyorum.
    fakat kesin olan bir şey var ki tudor'dan önce veya tudor'la beraber, takımın eksiklerinin mutlaka tamamlanması gerekiyor.

    şampiyonlukta en yakın rakiplerimizin kadrolarına bakalım.
    kadromuz ligin üzerinde diye diye bazı şeyleri atladık; atlıyoruz.
    şenol güneş, talisca'yı hamle oyuncusu olarak yedekte başlatabiliyor.
    avcı'nın kadrosu keza yine geniş.

    tekrar ediyorum. demiyorum ki tudor büyük maçlara yeterince hazırladı takımı. demiyorum ki tudor tam anlamıyla yetkin bir hocadır ancak karşımızda sezonlar süren süreçlerin sonunda ulaşılmış ve bizden zengin kadrolara sahip takımlar var.

    umarım yönetim öncelikle eksiklere ve kadro derinliğine odaklanır. bununla eş zamanlı olarak hocaya odaklanacaklarsa da eyvallah. ancak sadece tudor'un kellesini almakla bu takımda çok büyük değişiklik beklemek, futbol dinamiklerine göre hatalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın