• 18311
    bu futbol takımının, ligin başında bu kadar etkili olacağını kimse tahmin edemezdi.

    bizim şu anda tudor'a kızgınlığımızın genel sebebi puan farkının kapanması. eğer lige kötü başlayıp şu anda fikstürde bu şekilde olsaydık bayağa bir mutlu olurduk.

    bu sene bu takımın üstünde çok oyunlar oynanıyor. böyle akpliler gibi oldu ama sizce de yok mu birşeyler?

    galatasaray puan farkını açtığında gündemden düşmeyen yabancı sınırını bugün konuşan var mı? bir milyon yıldır verilen penaltı nedense fenerbahçe maçında verilmiyor ve minareyi çalan kılıfını hazırlar denilerek kural yorumlanıyor.

    yazın yerden yere vurulan fatih terim, galatasaray'ın tek kurtarıcısı olarak gösteriliyor.

    hakeme küfreden rakip teknik direktör resmen etmedi yahu diyerek aklanıyor, biri kafa atıyor 1 maç ceza alıyor. arkadaşını korumak için rakibi iten oyuncumuza 3 maç ceza veriliyor.

    basın toplantısında galatasaray kazanmış ise 4-5 kişi, kaybetmiş ise 30-40 kişi oluyor. buna normal diyebilirsiniz ama teknik direktör fatih terim olsa asla aynı oranda bir fark olmaz. bunu da herkes biliyor.

    ve sıra geliyor bizim taraftarımıza, şunu bir türlü göremiyorlar, türkiye'de spor basını galatasaray güdümünde değildir. galatasarayın zararına çalışır.

    galatasaray yabancı sınırı kalksın derken daha da azaltıldı elmanderimizden olduk, yabancı sınırsız olduğunda bir tek galatasaray'ın yabancıları konuşuldu, siyasiler bile yorum yapıyor. puan farkı kapanınca nasıl tek kelime edilmedi edilmiyor, edilmeyecek bu böyle giderse, puan farkını açarsak tekrar konuşacaklar, iddiaya girmek isteyenleri özelden beklerim.

    türk spor basınına güvenmek kurda kuzu teslim etmektir.

    bu takım bu sene şampiyon olacak, gerçek taraftar gelecek stada takımının arkasında durcak, tudor gidene kadar, dursun özbek gidene kadar takımı bıraktım diyenler, bir daha hiç bu takımı tutmasınlar. o meşhur fotoğraftaki gibi karda kışta yağmurda çamurda türlü ızdıraplara katlanıp gelen taraftar dolduracak o stadı bakın göreceksiniz.

    çünkü armaya adanmış hayatlar, kişilere değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın