• 18307
    takim tabiri caiz ise toplama takim. kalecisi ve 1-2 rotasyon oyuncusu hariç komple yenilenmi$ ve sezona firtina gibi bir ba$langiç yapmi$ bir takim.

    hizli start aldilar. herkes yeniydi ve kendini kanitlamak zorunda idi ve 7-8 hafta sonra takim olarak 1-2 istisna haricinde herkes en az 1 vites dü$ürdü. ne n'diaye aslan gibi saldiriyor, ne de belhanda ceza sahasina topla giriyor. bir gomis çizgisini bozmadi ve biraz da fernando. gomis'e top gelmeyince geri gelmek için yerini kaybediyor. fernando da orta saha'nin sorumlulugunu üstlendigi için ileriye çikamiyor.

    ayriyeten takimda lider bir futbolcu eksik!!! acilen pazupandin maicon veya gomis'e verilmesi gerekiyor. takima maç öncesi, maç esnasi ve devre arasinda etkileyici konu$malar yapacak biri lazim ve i$te burada da dil sikintisi devreye giriyor. avrupa takimlari neden hemen o ülkede konu$ulan dili ögrenme $arti ko$uyor zannediyorsun?

    bu takim 14 haftada 29 puan topladi ise ise yetenegi ve bir tane bile ciddi maç kazanamadi ise de inançsizligi yüzündendir. takim kalitesi fena degil, eline iyi malzemeler var ama maalesef bu malzameleri iyi kullanmayan bir hoca var. sahada kimse ne yaptigini bilmiyor. ezbere yapilan 2 hareket yok, bir oyun disiplini, taktik anlayi$i. üstüne bir de kazanma inanci olmayinca golü yeyince takim dagiliyor. 1 tane bile sorumluluk alacak oyuncu yok! takima, hadiyin beyler, yedik ama inanin daha fazlasini atariz diyebilecek 1 tane bile adam yok sahada. sahada olmadigi gibi kenarda da yok!!!

    1 motivatör ve 1 de lider oyuncu ile takim daha farkli olabilir.

    kendisi hakkinda daha önce girdigim entrylere bakabilirsin. bunlari söyleyecigimi tahmin etmezdim ama maalesef $u durumda her yol fatih terim'e çikiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın