resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4984
    kovulmasına istemeyen taraftarın sadece yerine gelecek kişiyi kestirememesinden dolayı istemediği td. artık savunma mekanizması bu olmuş. haksizlar mi hayir haklılar sonuçta dursun denen biri var başta. ama benim aklım almıyor böyle bir td yönetimini. 4 önemli maç yapıp 1 puan alıp hepsinde ezildi galatasaray. hele 2 aralık 2017 bjk. maçında allah ve muslera korudu yoksa 7 tane yerdik.

    bu adamla bir halt olmayacağı belli. muhtemelen takım daha da düşmeye başlayacak. kötünün iyisi mantığı ne kadar doğrudur onu konuşmak lazım. siyasette ki gibi, ya kötünün iyisi bu buna oy verelim demek o adamı iyi yapmıyor.

    oturup sorulması gereken soru bence şu; tudor ile bu sene bu takım nerede bitirir ligi. benim düşüncem ilk 3 olmayacağı yönünde. bunun nedeni o kadar rezil puan kaybeden bjk sadece 3, görünüşle güldüğünü fb 3 puan geride. bu puan farkı 10a kadar çıkmıştı 9.haftaya gelene kadar. 4 maçta 1 puan alan bir takım ve sonuç ortada. ligin 2. yarısı ezer geçerim, dediğimiz 1 tane rakip yok.

    şu an gelip bir td bu takımı toplar mi ? kendisi.gonderilirse takım rahatlar mi bunlar merak konusu. ancak kendisi kalırsa başarı gelmeyeceğini herkes gördü. galatasaray da taraftar belirler td'yi terim dışında kimseyi istemiyor taraftar. burada da terimi isteyen çok var(midesi alan diyelim yada). benim bildiğim terim su süreçte gelmez. yönetim değişikliği olmadan da uğramaz. bakalım neler olacak .

    şu anda kendisinin kovulmasına nedeni yerine kimsenin bulunmamasıdır. belki kovulup okan, cihat arslan 2lisi düşünülüyor olabilir ki allah korusun. ama şu an 1,2 taraftar hariç komple desteği bitmiş bir kişidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın