• 18299
    son haftalarda icerisine düstügü durumun baslica sorumlusunun taraftari ve idari yönetimi oldugunu düsündügüm futbol takimi.

    ne oyuncular, ne antrenör ligin ilk haftasindan beri güvensizlik atmosferinden kendilerini kurtarabilmis degiller. düsünsene bir ülkede calisiyorsun ve senin arkanda olmasi gereken 20+ milyon insan bir elleri her zaman arkalarinda gizli ve biliyorsun ki senin sarsilip sarsilmayacagini bekliyorlar. 1 degil 2 degil tam 14 hafta olmus ve bu takim birak arkasina bir kitle alabilmeyi, kitleler tarafindan sürekli performansina süphe ile bakilan, sürekli orada burada elestirilen bir durumda.

    cogunuz sporu yaptiginiz mahalle maclarindan, tvde ya da tribünde izlediklerinizden ibaret saniyorsunuz. spor sadece fiziksel ya da teknik donanimla yapilabilen bir sey degil. bu cehaletinizi gidermek icin enerji sarf etmeyecegim zira vaktimi daha degerli seyler icin harcamayi tercih ediyorum.

    ama haftalardir bu güvensiz ortam icerisinde cirpinan bu takimin rakipleriyle olan puan farkinin bu denli erimesinin en büyük sebebi burada veya disarida, yönetimde veya yönetim disinda bu güvensiz ortami hastalikli düsünceleriyle bilerek ya da bilmeyerek hazirlayan sizlersiniz.

    sizler hic bir güzel seyi haketmediginiz gibi, güzel baslayan seylerin de önünde duruyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın