resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4864
    eveet. hesap günü geldi. fark eden olmamıştır ama bu arkadaş wesley sneijder'e mobbing uygulayıp gönderdiğinden beri sözlüğe yazmıyordum. geçen seneden beri kötü hoca, bizim seviyemizde değil dedik durduk. sezon başında iyi yüklediği kondisyon ve çoğu iş ahlakı yüksek futbolcular sayesinde anadolu maçlarının bi çoğunu kazandı. ama büyük maçlara bundan daha fazlası gerekli, bunu hepiniz göz ardı ettiniz.

    takımın aynı hamza döneminde olduğu gibi atak varyasyonu yok. tek olayımız fernando oyun kursun, top gomis'e gitsin. yemez birader. kaliteli oyuncusu olan takımlara karşı yemez. kitlerler fernandoyu, sahandan çıkamazsın. kitlerler gomis'i ilerde top alamazsın. alternatifin olmadan büyük maç ka-za-na-maz-sın!

    ama teknik konuşmaya gerek yok. teknik konuşacak seviyede bilgim de yok. ha tudor'dan fazla olabilir onu da söyleyeyim.

    mesele ne biliyo musunuz? ben biraz insanları tanıyosam bu adamın başarısız olacağından adım gibi emindim. wesley'i göndermeye çalıştığında emindim. kararın teknik olmadığı o kadar barizdi ki. wesley formdaydı değildi meselesi değil olay. bu adam wesley'i kendi ömrünü uzatmak için gönderdi. çünkü wesley isyan eden oyuncu. hamzadan bi bok olmaz deyip altını oyabilen oyuncu. sorasında gelen kişi çok mu başarılıydı meselesi değil bak konu. isyan ediyo ve edince bişeyleri (hocayı bile) değiştirebilecek güçte bi oyuncu. ha şimdi düşüneceksin şu anda takımda isyan eden oyuncu yok mu? maicon, fernando, gomis... bunlar ne diyeceksin. kardeşim bunları tudor getirdi, bu oyuncular daha dün bir bugün iki, adamın bişey olmadığını anlayamaz, anlasa da biz daha yeni geldik yav diyip ses edemez.

    adam doğrudan rakibin olan 4 takımla 15 maç yapmış, 2 beraberlik 13 mağlubiyet. 2 de gol atabildik yanılmıyorsam toplamda. karnesi bu.

    neyse, bundan sonra ne olur. tudor kalırsa yok beşiktaş konya'da puan kaybeder mi, yok fener antalya'ya takılır mı diye bekleriz, çok kuvvetle muhtemel şampiyonluktan oluruz. ama yerine -her ne kadar çok kırgın ve kızgın olsam da- fatih terim gelirse de nisanda şampiyon oluruz. çünkü bu kadronun kapasitesi bu değil. yedek kulübesi çok zayıf olsa da ilk onbir doğrudan rakiplerinden düşük seviyede değil.

    hep fatih terim, sizin vizyonunuz bu kadar diyecek arkadaşım, vizyonumuz bu kadar değil ve söylediğim gibi çok kırgın ve kızgınım. ama bu sene şampiyon olup şampiyonlar ligi'ne gitmemiz şart. bu yönetim bizi bataklığa sürükledi, tek atışımız kaldı, o da bu sezon. ya nefes alacağız ya da boğulacağız. kısa vadede bizi kurtaracak da tek bir isim var. ve gün kısa vadede kurtulma günü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın