resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7179
    maç heyecanı ve duygusallığıyla konuşan renktaşlarımızı anlıyorum ama yaptığı hatayla maçı verdik demek yanlış. son dakikada yapılan bir hata olsa belki bu yorum yapılabilir. ancak 46. dakikada yapılan bir hata için bu yorumu yapamayız. "tarih" şöyle olmasaydı şimdi böyle olurdu diye yorumlanmaz. belki 47. dakikada belki 70. dakikada yine yiyecektik, belki gol atıp sonra iki tane yiyecektik.

    ben çok samimi bir şekilde sözlüğü açtığımda tüm yazarların "canın sağolsun" diyeceğini düşünmüştüm. bu akşam en çok üzüldüğüm nokta da bu oldu.

    şampiyonluk gelecekse böyle zamanlarda takımın kredisi en yüksek oyuncusu için kenetlenilmeli. öyle iyi zamanlarda "muslera sanki abim gibi kardeşim gibi" demekle olmuyor! abilik de kardeşlik de şimdi belli olur işte! kardeşliğimizi de ağabeyliğimizi de şimdi göstermeliyiz.

    sen bugün "maçı verdi" dersin ama lig uzun, gider 5 maçı tek başına alır, daha önce yaptı yine yapar, o zaman "muslera sanki kardeşim gibi" diyecek yüzün olacak mı?

    ekleme: uzun zamandır forma almıyordum, açıkçası gereksiz pahalı geliyordu ama bu akşam kesin karar verdim 9 aralık 2017 galatasaray akhisarspor maçı'nda muslera formamı alıp kale arkasında yerimi alacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın