resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4760
    kendisinin büyük hayranı değilim, çok nefret de etmiyorum. ancak 28 kasım 2017 galatasaray sivas belediyespor maçında bile gördünüz, bizi gördüğü yerde biçmek isteyen rakipler var. bunların başında da federasyon ve hakemler geliyor. şu basit maçta bile bir temiz golümüz, bir net penaltımız atlandı, rakibe de çıkmayan bir kırmızı kart var bence. bakın şu basit maçta bunu yapanlar/yaptıranlar, derbi maçında neler yapar/yaptırır.

    hadi rakipleri ve düşmanları geçtim, ve evet düşman diyorum çünkü federasyon bize rakip olamaz, ancak düşman olur mantıklı düşününce, içimizdeki irlandalıları ne yapacağız? içimizdeki irlandalılar hiçbir zaman tudor'u, riekerink'i, linnes'i, haldun'u eleştirenler olmadı. biz birbirimize laf çakar, tartışırız. o sorun değil. içimizdeki irlandalılar dediklerim cengiz özyalçın gibi tipler. https://twitter.com/...s/935596965664034816

    güzel dedeciğim, basın bizim için var. bizler ay haber çıksa da okusak demiyoruz. basın bizlere haber oluşturmak için var. para kazanacaklar çünkü. onlar bizim için var, siz bizim için varsınız. biz sizin için varız sanıyorsunuz, yanılıyorsunuz. amk yerinde futbolcular da, teknik adamlar da, yöneticiler de vatandaşlar için var. vatandaş, taraftar keyif alsın, aidiyet duygusunu tatmin edebilsin diye varsınız.

    neyse. tudor'un büyük hayranı değilim. çok eleştiriyorum. beğendiğim yönleri de var. ama galatasaray futbol takımı teknik direktörünü de basına yedirmem. basın benim takımımın teknik direktörüyle sidik yarıştırmak için değil, bana bilgi sağlamak için var. bana, vatandaşa.

    son olarak, cengiz efendi ve basın çatallı dilini dişinin ardında tutsun. cengizle ve basınla ağız dalaşına girmek için geçmedik ateş ve ölümden. amk grimaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın