• 29105
    "kupa maçlarına iyi başlamak istiyorduk. disiplinli oynamaya çalıştık. oyun anlayışımız skora da yansıdı. rakibin ligde sıkıntıları var, 9 puanı silinen bir takım. onlar için kupa ikinci planda kalmış olabilir. lige önem veriyorlar. iyi oyuncuları da var ama bu tip takımların kupayı uzun vadede götürmesi zor. rakibin konumu ne olursa olsun, kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım olarak kazanmayı hak ettik. skorun farklı olması oyundan kopmalara neden oldu."

    "taraftarlarımız her maçta bize destek oldular. hiç yanlış yapmasınlar hep doğruyu yapsınlar. onlarla büyük bir sinerji oluşuyor. bugün taraftarın olması maça başka güzellik katardı. iyi futbol oynayıp güzel sahalara sahip olunca taraftar geliyor. bu hale getirildiği zaman her şeyi bitiriyoruz. statta bin 200 kamera var ama hiç seyirci yok. tuhaf bir durum var. tuhaf bir futbol anlayışı olan bir ülkede yaşıyoruz. bu işin alfabesini yeniden yazmak lazım."

    "orkan yetenekli oyuncu, öğrenmesi, algılaması, çabukluğu, çalışkanlığı çok iyi ama eksikleri var. onları düzeltince çok daha iyi olmasını bekliyoruz. umarım ortaya iyi bir yıldız çıkar."

    "negredo çalışıyor, gayreti var. takıma uyumu da gayet iyi. attığı goller önemli. bunları ligde de atacaktır."

    "belli bir skordan sonra rakip zaten oyundan kopuyor. bizde de gol atmak isteyen oluyor. belli bir durumdan sonra 50-60 metre koşuyorsun ve sakatlık riski doğuyor. ben de blokların kopmadan oynanması gerektiğini söyledim. burada sakatlık vermeden, kart görmeden oyunu tamamlamamız gerekiyordu. tolgay kart gördü. bu tip maçlar rakipler için de bizim için de zor oluyor. bazı oyuncular hızlı hamleyle hücuma gidiyor, top kaptırınca geriye dönüyor ve yoruluyor. bu da sakatlıklara sebep olabiliyor."

    "bugünkü skora bakıp mükemmeliz diyemeyiz, akhisar maçındaki skora bakıp da kötüyüz diyemeyiz. iyi oyuncular kötü maç oynayabiliyorlar. önemli olan işi ne kadar yaptığın. oyun ciddiyeti önemli. biz her maça aynı çıkıyoruz. bazen başaramıyoruz ama böyle gideceğiz."

    "akhisar maçında 3-4 tane atabilirdik. malatya'da etkili değildik. skordan sebepleri aramak doğru değil. her maçta ciddi şekilde oynamaya çalışıyoruz. ligde kayıp puanları telafi etmek için daha çok çalışmamız gerekiyor. 2 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldık, bizim için fazla bir kayıp. olmuşla ölmüşün konuşulur tarafı yok. önümüzdeki maçları kazanıp yarışa devam edeceğiz. takımın iyi niyetinde sorun yok. maç seçme yok. bugünkü iştah malatya'da da vardı ama sahaya yansıtamadık."

    "quaresma, tosic, pepe ve necip'in sakatlıkları var. durumlarına yarın bakacağız. yarından itibaren oyuncuların yorgunluk durumuna göre galatasaray maçının hazırlıklara başlayacağız."

    "talisca'ya alternatif bir oyuncu ihtiyacımız yok. bugün cenk atar, negredo atar, oğuzhan gol atar, ricardo gol atmaz, orta yapar. şampiyonlar ligi'nde de değişime ihtiyacımız var. sonuçlara bakıldığı zaman en az gol yiyen takım biziz. galatasaray 5 gol yemeseydi, o zaman en az gol yiyen takım galatasaray olacaktı."

    9-0 kazandıkları 28 kasım 2017 beşiktaş manisaspor maçından sonra, şenol güneş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın