resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4749
    sonuna kadar arkasında durulması gereken, teknik direktörümüz.

    13. haftanın sonunda, alınabilecek 39 puanın 29'unu toplamış ve liderlik koltuğunu 1 hafta olsun bırakmamış takımın baş adamıdır. iç sahada yalnızca bir maçta rakiplerine puan vermiş, kalan maçları ezercesine kazanmıştır. deplasmanda trabzon'da kendi elleriyle bir facia yaratmış, ardından gelen saçmasapan 5-1'lik başakşehir mağlubiyetiyle bugün kafası alınmak istenen adam haline gelmiştir.

    çok rahat bir şekilde şampiyon olacağımız bu sezonda, olur da şampiyon olamazsak suçlusu kesinlikle ve kesinlikle kendisi değildir. yönetim kurulu 3. senesini doldurmaya yaklaşırken belki de tek doğrusunu bu sezon arkasında durarak yapmış, olabildiğince güven ortamı sağlamış ve sağlamalıdır.

    her mağlubiyetten sonra teknik direktör asalım, futbolcu keselimci mantaliteden ne zaman uzaklaşırsak o zaman önümüzde kimse duramayacak. tudor'u beğenmemek çok başkadır ve saygı duyulması gereken bir görüştür. ama o görüş ne zaman belirli sınırları aşıp, koskoca galatasaray'ın hocasını yemeye yönelirse işte o zaman galatasaray'a yapılmış bir hainliktir.

    tudor'u gönderelimci arkadaşlar nasıl anlar bunu bilmiyorum ama, 13 haftadır aralıksız lider galatasaray. tekrar yazıyorum, lider biziz! dünyanın hangi yerinde bizim çapımızda bir kulübün hocası böylesi bir lig karnesinden sonra yollanmak istenmiştir, tribünlerden ıslık yemiştir bilmiyorum.

    ben sene içerisinde 3 hoca değişen sisteme karşıyım arkadaş! lider takımımın lider hocasının sonuna kadar arkasında duracağım. hatalar yapacak tabii, o da insan. genç bir hoca. hatalarından destek gördüğü ölçüde bir şeyler çıkaracak, sene sonunda ipi göğüslediğimizde en çok o sevinecek, sevilecek.

    şampiyon olacağız ya! bugün tudor'u ellerimizle satılmış medya ve gözü dönmüş galatasaray düşmanlarının önüne atıyoruz. sahip çıkıp şampiyon hoca yapacağız! hesaplaşmalarımızı, kızgınlıklarımızı, öfkemizi sezon sonuna bırakıp sahip çıkmalıyız. eleştiri tabii ki olmalı ama dozunda. hakaret ve küfre varan eleştiri galatasaraylılık değil, galatasaray düşmanlığıdır. tudor yanılacak, hata da yapacak ama tekrar söylüyorum, biz şampiyon olacağız.

    bu camia hocasıyla, başkanıyla, taraftarıyla bir bütün olduğu zaman şampiyon olmamızı ne hakemler ne federasyon ne de rakipler önleyebilir. hocaya da oyunculara da inanalım, destek olalım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın