resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:45
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 415
    ya bu heriften hakem makem olmaz aga. hakaem dediğin sahaya ağırlığını koyacak. kararlarına itiraz etmek göt isteyecek. bunda hiçbir şey yok ya. kötü yönetiyor iyi yönetiyor meselesi değil. kaldı ki ben iyi yönettiği bir maç da görmedim. adamda hakemlik aurası yok beyler. küfür edilince olay mahalinden deparla uzaklaşan, faul vermek zorunda kalacağı pozisyonlara sırtını dönen adamdan hakem olmaz. ben futbolcu olsam çok net döverdim bunu sahada. çok samimi söylüyorum. eyyamı bile o kadar amatörce göstere göstere yapıyor ki yuh diyorsun.

    hani kötülüğün bile bir raconu olur lan. bu herifin ondan da haberi yok. eline bir düdük almış, ne emredilmşse o yönde öttürüyor. milya euro'luk bir sektör böyle adamların eline bırakılmamalı. kesinlikle bırakılmamalı. serkan çınar, hüseyin göcek, cücü, ali palabıyık bir de bu. hiçbirinden bir yol olmaz. olmaz yani. vücut dilleri bas bas bağırıyor.

    beni futboldan koparacaksa bir galatasaray'a çapsız adamların başkanlık yapması, bir de bu yetersizler koparacak ona yanıyorum amk...
App Store'dan indirin Google Play'den alın