• 244
    protesto hakkını kullanan taraftardır. bunda kızacak bir şey yok. insanlar paralarını zamanlarını harcıyorsa karşılığında makul bir hizmet görmek ister. bu hizmeti karşılayamayan adama bir yere kadar sabreder. ama sorumlu kişiler taraftarla alay edercesine hizmeti aksatan kişiyi kullanmaya devam ederse taraftar da bu durumu protesto eder.

    esasında o ıslıklar kişiye değil o kişiyi kullanmaya devam eden sorumluyadır. dünkü maçı takip edemedim maalesef ama latovlevici'nin ıslıklanmasını ben normal karşıladım. yani bu iş böyle. adam oynadığı her maçta ölümcül hatalar yapan çok basit görevleri dahi yerine getirmekte zorlanan bir adam. ısrar etmenin hiçbir mantığı yok.

    nasıl ki korkudan selçuk'a veya sinan'a özellikle ç saha maçlarında forma veremiyordu biz de burada bu durumu olumlu karşıladık bu da böyle. latovlevici galatasaray oyuncusu falan değil. yanından geçmez. yalan yok. alındığında çok da karşı değildim. iş görür diye düşünüyordum ama herif ağır sıçtı. tamam arkasında marcelo yok ama onun oynadığı topu kıçıyla oynayacak linnes var. hatta rodrigues bile latovlevici'den iyi sol bek performansı verebilir. o kadar yani.

    dolayısıyla bu tepkiyi burada "ihanet, hainlik" olarak değerlendirmeyi ben saygıyla karşılamam. kimsenin hayatına veya kişiliğine tecavüz olmadığı müddetçe taraftarın protesto hakkı vardır, istediği yerde de bu hakkı kullanır.

    (bkz: 25 kasım 2017 galatasaray alanyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın