• 18192
    önceki senelerde büyük maç kazanamamamız tamamen kalite eksikliğinden kaynaklanıyordu. selçuk inan, sabri sarıoğlu, yasin öztekin gibi şu anki oyuncularımızın onda biri kalitede olmayan oyuncularla bile eski halleri daha formda olan beşiktaş ve fenerbahçe'yi zorlayabiliyorduk. çünkü takımda iyi kötü bir derbi kültürü ve sabri sarıoğlu gibi deli fişek isimler vardı. şimdi bu söylediklerimden sabri dönsün falanca kişi dönsün anlamı da çıkmasın lütfen bahsettiğim şey baskın karakterli oyuncular.

    bu kadar hakem katliamına kurban gidip yine bu denli sessiz ve pısırık kalabilen bir galatasaray kadrosu daha izlememiştim. tamam hepsi çok güzel insanlar hepsi on numara insanlar ama böylesi silik karakterli olmak da takıma zarar verir. tabi mevcut siliklikle de derbi kazanamamak çok anormal değil. derbi olayını teknik direktöre de fatura edebiliriz elbette ama bu konunun etkisini de küçük görmemek lazım. sonuçta kadro çok kaliteli, ee takım diğer maçlarda kötü oynasa teknik direktörde iş yok diyelim. o da yok.

    devre arasında asamoah- gaitan falan alalım diyen taraftarlarımızı sonuna kadar anlıyorum ancak bize artık yetenekli oyuncu değil derbi oyuncusu- lider oyuncu lazım. ujfa gibi, drogba gibi ilk geldiği günden sonuna kadar takımına sahip çıkan karakterler lazım. aksi taktirde bu yumuşak oyuncularla, 10 sene daha derbi kazanamayız. isterseniz guardiola'yı getirin yine sonuç değişmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın