• 100
    denayer'in ön libero oynaması doğru karar. geçen sene epl'de bu bölgede oynamıştı. temposu ve hızıyla rahatlıkla iş görecektir.
    serdar'ın dönmesi büyük avantaj. şaka maka adam kendini kabullendirdi. mükemmel bir defans değil ancak en zayıf yönümüz olan hava toplarındaki eksiğimizi önemli ölçüde gideriyor maicon ile birlikte oynadığında.
    haftaya feghouli dönüyor. maicon ve ndiaye de sarı kart görmezse beşiktaş maçı'na tam kadro ve zengin bir yedek kulübesiyle çıkıcaz. büyük avantaj.
    3 puanı almamız gerekiyor. 17/18 sezonu ilk devresinde fenerbahçe ve trabzonspor maçlarında yaşadığımız puan kayıpları hakem kaynaklıydı. yine ilk yarıda 5-1 kaybettiğimiz başakşehir maçı'nda ilk 2 golde hakem yanlış kararlarıyla ön plandaydı. ancak sezonun en kötü oynadığımız maçı diyebiliriz buna. tudor çok yanlış bir taktik ve kadro ile sahaya çıktı. iyi takım olsak ilk 2 golü de yemezdik. bu bakımdan hakem sonuca etkiliydi diyemiyorum.

    malesef galatasaray'ın arkasında diğer takımlar gibi hakemler ve federasyon yok. her ne halde olursak olsun bize çelme takmaya çalışıyorlar. beceriyorlar da.

    açık açık isim veriyorum. recep tayyip erdoğan, yıldırım demirören ve aziz yıldırım emir komuta silsilesi ve yine aynı ekibin yarattığı medya algısıyla galatasaray düşmanlığı türkiye cumhuriyeti devletinin her kurumunda moda.

    bu maçı kazanalım.
    ama futbolcularımız sahadayken taraftar gerçek rakibin, bu adaletsiz ortamın yaratıcısının kim olduğunu bilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın