resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 977
    (bkz: #2235823)
    (bkz: #2245711)
    (bkz: #2256061)

    hakkında daha önce hem de çok önce bunları yazdığım oyuncu. hepsi de en ofsaytlarda. allah aşkına daha da eksileyin.

    yahu dandirik osmanlıspor maçından sonra bu sözlükte, bu adam için barcelona kalitesinde diye yorum yapanı gördü bu gözler. yapmayın etmeyin dedik dinletemedik. kendi yarattığınız yalana kapılıp adamı kante ilan ettiniz.

    pas özelliği sıfır, pozisyon bilgisi sıfır, tudor ve onun oynattığı mevki neticesinde adam geçme özelliği de geriye gitti. şunun daha az top kapanı ama topla doğru düzgün çıkanını yani adam gibi bir 8 numara alsaydık takım daha iyi giderdi. savunmadan oyun kurabilen stoperimiz zaten yok. bazılarınıza göre maicon'un yanına ayaği iyi sol stoper almak lüks kaçardı ve alınmadı da. bu nedenle tüm yük fernando garibine kaldı. ligdeki en saçma hoca bile fernando'yu baskılayıp bizi kitliyor. peki bizim 9 milyon euroluk kante ne yapıyor? hiç. ama çok gömmemek lazım. allah muhafaza gençlerbirliği'ne karşı iyi oynar kapak yerim ondan sonra. 9 milyon euro'yu o yüzden verdik zaten.

    eğer ingilizler bunu istiyorsa değil dakika, saniye düşünmeden paketlemek gerek. bizden evvel oynadığı en baba takım osmanlıspor olan 27 yaşındaki 9 milyon euroluk muhteşem, yılan gibi oyuncu. yersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın