resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4637
    tudor eleştirilerine bakıyorum. kovulsun yerine terim gelsin diyenler var. başlarına hamza gelecek haberleri yok. ama merak etmeyin size hamza gösterip tudor'a razı etmeyeceğim. daha önce tudor beşiktaş'a yenilirse kovulmalı diyordum ama artık böyle de düşünmüyorum.

    sevgili sözlük yazarları; başakşehir de beşiktaş da kadro olarak bizden güçlüler. bunu kabul edelim önce. sol kanada bakmanız yeterli. beşiktaş'ın sağ kanadı da başakşehir'in sağ kanadı da bizim sol kanadımızdan iyi. asamoah'ın alınamamasının ve sezonu erken açmanın bedelini ödüyoruz. iki takımın da sağ kanadı normal şartlarda içimizden geçer ve geçiyor. lato linnes ile olmuyor.

    buna kimsenin itiraz edeceğini sanmam.

    serinkanlı düşünmeye devam edelim: önümüzde alanya ve beşiktaş maçları var. sonra da akhisar malatya göztepe. şu süreçte beşiktaş maçı hariç puan kaybetmezsek devreyi büyük ihtimalle lider kapatıyoruz. bu cepte. akhisar içeride en zorlusu göztepe deplasman olur.

    sonra ikinci yarı başlıyor zaten. allah'ın izniyle juventus'tan kobrayı çaldık mı sol kanatta mariano etkisi melo etkisi olur allah'ın izniyle.

    azcık sabredin mına koyim sezon ortası hoca göndermek nedir. hamza falan olsa kov tekrar al tekrar kov o tiryakilik ona saygı duyarım. ama allah aşkına şu takımı kurmuş, onca zaman pres oynatmış gözümüzün pasını silmiş adamı hele ki terim'le karşılaştırıp kovmayın ya. terim ilk senesinde sanki fenerden evinde fark yemedi. ligin ikinci yarsına kadar doğru dürüst top da oynatmadı 9 puanı ikinci yarı erittik devre arası kampından sonra. ben devre arasında tudor'un bu takımı it gibi çalıştıracağını da görüyorum. istifasını isteyen sizler de hem fikirsiniz bu konuda biliyorum. bakın şampiyon olamazsa zaten gider dursun da kalmaz. ama sezon ortası kovarsak yerine kimin geleceği gelecek adamın ne bok yiyeceği de belli değil. kapalı tribün sakin olalım.

    edit: drogbaba uyardı göztepe de içerde. içerde! :(

    edit2: liderle aramızda 10 puan da yok ha bu arada. allah aşkına bir sakin olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın