resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1333
    daha 2014'te küme yükselmiş bir takım 100 yıllık camialara kök söktürüyorsa bu adamın başarısıdır. gören de manchester city sanacak başakşehir'i. üç büyükler 3-4 kat daha fazla maaş harcıyor bütçesine, üstelik taraftar desteğin de var, televizyonlar bütün gün seni konuşuyor ama başakşehir'e karşı aciz kalıyorsun. ben suçu kendimde ararım kardeş, başakşehir kim ulan!

    başakşehir'in bu kendi çapındaki muazzam başarısı bana koca koca camiaların ne kadar kötü yönetildiğini ispatlıyor. adamların başkanı tipik akp muhafazakarlığında değil. yabancı sınırına karşıyız diye açık açık konuşan başka bir yönetici görmedim ben. adamların teknik direktörü senin ismail'ine, aykut'una, hamza'na, tudor'una teknik direktörlük dersi veriyor. son derece itici ama modern futbola en azından uzak değil. tipik türk kafası yaşamıyor adam. bir basit örnek daha. 37'sindeki emre'yi, 35'indeki adebayor'u galatasaray, beşiktaş ya da fenerbahçe böyle oynatabilir miydi acaba? bizde bir selçuk var mesela, daha 32'sinde, 3 senedir kanser adam. fener'de de topal, volkan gibi nice kanser var.

    devlet destekliymiş. rizespor, kasımpaşa hatta ankaragücü de destekli. peki esameleri okunuyor mu? ayrıca vatandaşın 3 kuruş vergisinin peşinde olan devlet 3 büyüklerin koca koca vergilerini her sene siliyor. hangimiz devlet destekli değil o halde?

    hak ediyorlarsa yani futbol oynuyorlarsa şampiyon olsunlar kardeş. sen de dursun-tudor'la, aykut-aziz'le, fiko-şenol'la otur ağla. adamlar senin kadar olmayan imkanlarıyla her sene şampiyonluğa oynuyor, derbilerde de kök söktürüyor. başkasına bok atmadan önce kendine bakacasın aga! son derece iticiler ama ortada net bir başarı hikayesi var. ha bu arada abdullah avcı'yı asla galatasaray'da istemem. sebebi ise milli takımda da gördüğümüz üzere bu adamın büyük bir takım çalıştıracak yeterliliğe sahip olmaması. david moyes gibi bu adam. başakşehir'in yerinde olsam ömür boyu sözleşme imzalarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın