resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1327
    kendisiyle ilgili bir temennim var.

    son 4 yıldır falan, üç büyüklere özel bir motivasyonla, adeta bilenerek takımını hazırlıyor. hatta abdullah avcı, fenerbahçe'nin derbi istatistiklerinden daha başarılı durumda şu an. bunun arkasında ne olursa olsun özel bir kin, özel bir çaba var. bilgin gökberkin başakşehirle ilgili müthiş bir yazısı var biliyorsunuz; istanbulluların parasıyla istanbulluları yenip üzmesi için kurulmuş takım, diye.

    eğer bizim takımımızda ciddi bir operasyon olmazsa benim bu yılki şampiyonluk adayım başakşehir. bunu ciddi söylüyorum. başakşehir bu gidişle şampiyon olacak ve biz koca ülke şampiyonluğu kim kutlayacak diye birbirimize bakacağız. akp'nin bindirilmiş kıtalarından başka başakşehir kutlamasına katılacak kimse de olmayacak.

    abdullah avcı işte o zaman "yendim seni istanbul" dercesine kasılarak teklifleri bekleyecek. yine kendini, yaptıklarını anlatmalara doyamayacak. yeni fatih terim olmaya çalışacak.

    uzattım, neyse. temennim şudur; o gün gelirse allah kitap aşkına üç büyükler bir konsensus yapalım, kimse takımının başına getirmesin bu adamı. hiç bir taraftar grubu istemesin, dilenmesin. avrupa'ya mı gidiyor, kendi kendine başakşehir'de teknik direktörcülük mü oynuyor ne halt ederse etsin. ama lütfen bir taraftar grubuna sahip olamasın.

    evet, kendisine en büyük bedduamdır bu. dünyadaki bütün başarıları kazansın ama asla onu destekleyen kimsesi olmasın. madem ki benim vergilerimle beni yenip üstüne gevrek gevrek şişinmeyi seçti, madem ki var olmaması gereken bir takım kurup bir de üstüne şampiyon yaptı, madem ki koca ülkeyi üzmeyi kendisine görev edindi, kendisinin de tek bir seveni olmaz inşallah.

    bakarsanız, yok da zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın