resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4570
    kanat oyuncularıyla bir derdi olan adam.

    garry'yi neden oynatmıyor anlamıyorum. sene başında golleri bu adamın gomis'e kenardan attığı paslarla attık. son maçlarımızda da garry oyuna girdikten sonra ya gol attı ya da tehlikeli pozisyon yarattı. bunu göremiyor mu anlamıyorum. niye tolga'da ısrar ediyor. maçlar kulübeden çok mu farklı görünüyor? garry'nin bizim için yetersiz bir oyuncu olduğunu ben de biliyorum ama bu adam elimizdeki sınırlı kilit açıcı oyunculardan birisi.

    ilerde düz oyuncularla oynatıyor bizi. yasin'e bile razıyım. en azından çalım atar adam geçer bir şey olur. feghouli döndükten sonra kanatları garry ile feghouli'ye vermezse hemen gönderilmelidir.

    umarım buraları yönetimimizden birileri okuyordur. bu adam devre arasına kadar bu saçma yanlışlara devam ederse, kazansa dahi gönderilmelidir. şimdiden hoca arayışlarına başlamışlardır umarım.

    tolga'nın kanatta oynaması? yanlış bir eylemin sonucunda tesadüfi olumlu sonuçlar oluştu diye doğrular değişmez. ki o sonuçların da o eylemle ilişkisini tam olarak kestiremeyiz çünkü birçok faktör, değişken var. tolga kanat oynamaz. doğru budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın