resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4569
    gönderilsin, yerine biri gelsin demiyorum. zaten şu an kim gelir, gelen ne kadar faydali olur tartismali konular. ama ben basit bir taraftar olarak tudor'un arkasinda degilim önünde de değilim. kendisinden bir yol olacağina da inancim, güvenim tamamen yitti.

    galatasaray şampiyon olabilir ama bu belli ki gerçekleşirse hocaya rağmen olacak bir şey. iki sezonda hiçbir derbi maç kazanamamis bir hocaya da güvenmem. geçen sezon geçtim derbi kazanmayi ilk 5'te bulunan takimlara karsi galibiyeti yok bu takimin.

    hadi geçen sezon yerli çetesi, başariya doymus veya yetersiz futbolcu diye ses etmedik ama tudor, kritik ve galatasaray'in kimliğini yansitan önemli maçlarda başarisizliga devam ediyor. basaksehir'den 5 yemiş, trabzon'a, fener'e sut cekememis takimin sorumlusu tudor'dur. futbolcunun suçu yok daha yeni gelmiş oyuncularin hocaya herhangi bir sabotaj yapacaği fikri mantik dişi olur.

    bu sezon başka bir eleştiri yapmayi dusunmuyorum. hocayla ilgili, futbolcularla ilgili olumsuz olmak istemiyorum. ama galatasaray artik belli bir tecrubeye, ferasete sahip hocalari hak ediyor. bir hocanin staj yeri değil burasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın