• 5844
    takım kötü gidince destek olmayan taraftar. amk bu takıma para veriyorum, maçları izliyorum ama neymiş kötü olsa da destek. tudor bey sacmalayacak ama dursun gelişir dicem. belhanda çöp demicem ndiaye rezil demicem mal gibi desteklicem. göz göre göre çöken takımı , büyük maç kazanmayan takımı, mbfkdan 5 yiyen takimi. evinde fb ye şut atamayan takımı. kardeşler prandelli niye gitti oda liderdi neredeyse? futbolda herşey sıralamanın? hamza şampiyon oldu gitti neden çünkü gelecek çok belliydi rezillik geliyordu.

    bugünde hamza, prandelli, jor da olduğu gibi takımın geleceğini görüyor taraftar. fanboyluk yapmadan davranıyor. ama bazıları hala taraftara laf ediyor. adam daha napsin 50bin kişinin öldüğü stadta fb kalesine gidememisin. ostersundsa elenmisin. deplasmanda karşılaştığın 2 ciddi sayılacak rakibine ezilmiş surklase olmusun. hala destek dimi herkese ve td ye. niye 85 de değişiklik yapsın sırf kendi aldı diye oyuncuları oynatsin, son maçlarda iyi oynayan adamlarını kessin ve rezalet oynayabilirsiniz sahada tutsun diye mi?

    yada 9m para verdiğin adamın 1mtre önüne top atamadı diye mi destekliyim. 8m verilenin tek ozelligi koşmak olduğu için mi destekliyim ?

    bu taraftar şımarık değildir. çoğu zaman gerçeği görür kolay kolaysa yanılmaz. kendisini boy aynasında görür ama gerçekleri göz ardı etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın