• 18168
    yeni kurulmuş bir takımdır. yeni kurulmuş bir takımla bu kadar oynarsanız sonunda boka sarar. bizim durumumuz da bu.

    takımın başında müptezel bir hoca (!) var. geçen sene martta geldi. hiçbir hücum planı yoktu. takımı komple değiştirdik. hala yok.

    dandik maçlarda futbolcu kalitesiyle kazandık. rakip azıcık dişli olduğunda puan ve puanlar bıraktık ya da işte 5 yedik*.

    bir maç 4-3-3, bir maç 4-2-3-1, bir maç 3-5-2, bir maç 4-4-2... deneme tahtası değil bu arkadaş. sen bir yol bulmuşsun. bir kadro oturtmuşsun. öyle ya da böyle oynuyoruz. maça göre bunun üzerine ufak süslemeler yapacağına sanki bana cruyffmuşçasına garip garip işlere kalkışırsan sonucu böyle olur.

    öyle matah bir kadromuzda yok. ayaklara yere basmıştır umarım biraz. bu takımın hücumda lider oyuncusu yok. gomis iyi bir santrafor ama delici değil. bu nedenle 2 kanattan 1 tanesinin ya da forvetin arkasında oynayan oyuncunun bu özelliği göstermesi lazım. bu bölgede oynayan oyunculardan böyle bir şey göremedik henüz. görecek gibi de durmuyoruz.

    bir de bu takımın bu kadar göbekten hücum etmesi can sıkıcı. senin elinde garry ve feghouli gibi 2 adam var. belhanda var. bu üçlüye sıkı sıkıya sarılman lazım yahu. bunları ellemeyeceksin işte. tolga, eren filan bunlar opsiyon olacak. dandik maçta oynat tolga'yı.

    velhasıl kelam tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor. şu an görünen o. daha hala "ama tudor şöyle böyle" diyenler var. bjk maçından sonra onlar da azalarak bitecektir. zira bu şekilde devam edilirse, ki keçi tudor edecektir, devreyi liderin en az 3-4 puan arkasında bitirir bu takım. belki 3. olarak bitirir. o zaman akıllanırız belki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın