• 90
    milliyet spor müdürünün belirttiğine göre atlanta olimpiyatlarından sonra abd vatandaşlığına geçmesi karşılığında 10 milyon $ teklif edilmiş ve kendisi bu teklifi reddetmiştir. bahsedilen yıl 1996. bu rakamin bir amatör branş sporcusu için ne denli büyük olduğunu görmek zor değil.

    tabi bunları öğrenmek de hiçbir şeyi değiştirmeyecek. iki gün sonra 650bin € prim isteriz diyenler bu halkin gözbebeği olacak, adam olacak, hatta sozlukte de takıma gelirse katkı verir denip savunulacak.

    törende halil mutlu da vardi. devlet erkanı zirvasindan dolayı adamı namazda bile arka saflara ittiler. sessiz sedasız öylece kendi halinde bir adam. naime sahip çıkamadık diye klasik geyigine başladı basın medya. orda kanlı canlı bir efsane daha var; ama ona bile hakettiği saygıyı göstermekten aciziz. hatalardan ders alip halil'e sahip mi çıkılacak, hiç sanmiyorum.

    yarın da benzeri yasanacak. ilk aklima gelenlerden biri aydin örs. kıymetini bilemedik, bu isimlere federasyonda görev verilmeli, haklarında iki kitap yazılmadı, dünyaya tanitamadik denir gecilir nasıl olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın