• 18167
    ligin ilk 6 7 haftasındaki dominant, göze hoş gelen, skora giden ve bunlardan da önemlisi bu yaz yapılan operasyon sonucu oluşan kadro mimarisine çok uygun bir oyun anlayışından sakatlıklar-cezalar-hocanın formsuzluğu vs. gibi nedenlerle vazgeçip rakibe göre farklı oyunlar kurgulamaya başladığından beri müthiş bir düşüş yaşayan takım.

    bu düşüş tek tek tüm oyuncuların da performansının kötü gözükmesine neden oluyor. ilk maçlarda tüm oyuncular hem görevlerini tam yapmakta, hem de ekstra yönleri ortaya çıkmaktayken şu an gomiş dışında silikleşmeyen bir oyuncu performansı yok.

    tudor'un burada gömüldüğü kadar kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum. daha doğrusu, hocalığından ziyade futbol görüşü ve aklının çok modern, çok avrupai ve türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu düşünüyorum ve gerçekten başarılı olmasını istiyorum. bu kadronun ilk haftalarda oynadığı oyun iyi oyuncuların bir araya gelip doğaçlama takıldıkları bir oyun değildi. çok daha kompleks bir önde baskı ve alan daraltmaya dayalı bir geçiş oyundu. bunda da tudor'un hakkını vermeyen ya başka oyun izlesin yada fatih terim diye inlemeye devam etsin.

    aynı şekilde son haftalardaki dibe vuruş da direkt olarak tudor'un eseri. bu tudor'un hoca falan olmaması ile ilgil değil, formsuzluğu veya yanlış bir mantalitede ısrar edişiyle ilgili. ilk haftalardaki oyundan doğan kredisi (ki çoğu kişiye göre hiç olmayan kredi) son haftalardaki hatalarını anlamaya yetecek kadar kendisine süre tanıyacak mı göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın