resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 1321
    taktiksel olarak şenol'dan da tudor'dan da üstündür. aykut kocaman'dan bahsetmeye zaten gerek görmüyorum. adam hem fener'i hem beşiktaş'ı maç boyu uyutup 80. dakikadan sonra oyuncu sokarak maçı koparmayı başardı, kornerden gol yemese beşiktaş'ı da yenecekti. ama dick advocaat onu kitleyip mağlup etmeyi başarmıştı mesela.

    oyuncu ilişkileri konusunda sevilen birine benziyor. fazla bir şikayet duymadım. fazla övgü de duymadım ama bu konuda başarısız olduğunu söylemek mümkün değil.

    medyayla ilişkilerinde oldukça çiğ davranıyor, milli takımdaki başarısızlığından sonra kendini ispatlama çabası içinde olduğu çok açık. bu yüzden bazen saçma sapan laflar söyleyebiliyor.

    avcı'nın en büyük sorunu hücum kısırlığı. eğer galatasaray veya beşiktaş'ı çalıştırıyor olsaydı ve 2017 türkiye kupası finalinde konyaspor'a 120 dakika boyunca gol atamasaydı ayaklarından asılırdı. o da bunu bildiği için büyük takımlara gitmek istemiyor ve başakşehir'deki rahatını bozmuyor.

    uzun lafın kısası adebayor sakatlanmadığı sürece bu adam şampiyonluk yarışını bırakmaz. bu herifin bu sezon en büyük rakibimiz olduğu apaçık ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın