• 5841
    kafası çalışan galatasaray taraftarı şunun farkındadır; bu takım büyük maç kazanamıyor arkadaş, mesela iki hafta sonraki beşiktaş derbisinden galibiyet bekleyeniniz var mı ? eğrisi doğrusuna denk gelirse %5 ihtimal kazanırız. yoksa beraberlik çok iyi skor.

    hadi diyelim ki anadolu maçlarındaki galibiyetlerle şampiyon oldun. seneye şampiyonlar ligindeki iyi takımlara karşı ne yapacaksın ? prandelli dönemindeki gibi elek olmamızdan korkmuyor musun ?

    taraftar bu gerçeklerden dolayı tudor'u eleştiriyor. ben taraftarım ve bana haftaya alanyaspor maçında atılacak bir gol çok haz vermeyecek. bir hafta önce 5 yiyen bir takım, alanyaspor'a bir iki gol atarsa sadece buruk bir sevinç duyacağım. golü atan oyuncunun, geçen hafta 5 yiyen takımın oyuncusu kendisi değilmiş gibi, kendinden geçerek tribünlere koşması kesmez beni.

    bizim takımın taraftar olarak bendeki algısı şu şekilde maalesef; hani bir çocuk, kendinden küçük olan veletleri tokatlar, kendi eşdeğerinde olanlardan da dayak yer ya. aynen o durumdayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın