resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4546
    uzun bir entry yazmıştım ama kendisi hakkında aynı şeyleri 2-3 hafta arayla tekrarladığımı fark edince sildim. maalesef kendisi aynı hataları tekrarlamaktan vazgeçmiyor. takım yeni kuruldu oturunca daha iyi olur diye beklerken daha geri gidiyoruz.

    ama hakkını yemeyelim bazı arkadaşların beklediği gibi kendisini geliştirdiği kesin. 5 yediği maçtan* sonra bahane üretmeye başlamış. hakem konusu başlangıç için iyi bir seçenek. kendisini geliştirdikçe kozmik şanssızlıklar, saha zemini, rüzgarın devre arasında yön değiştirmesi gibi konulara geçecektir.

    yine de kendisinin şu anda gitmesini yanlış buluyorum. yanına futboldan en azından oyuncu değişikliği yaptırabilecek kadar anlayan bir yardımcı getirilsin. tudor'un yerine aceleyle hoca getirme konusunda bu yönetime güvenmiyorum. getirilecekse de ince eleyip sık dokunmalı.

    galatasaray artık hoca konusunda bir standart oluşturmalı ve buna bağlı kalmalı. yönetim kim olursa olsun bu standartlara uymalı. oyun sistemi, kariyer, karakter, motivasyon gibi. yoksa farklı hocalarla aynı hikayeleri yaşamaya devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın